Αρχική Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:


1. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:


ΕΘΝΙΚΗ IBAN GR02 0110 3730 0000 3730 1212 587

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR78 0171 2290 0062 2915 1202 364

EUROBANK IBAN GR12 0260 2100 0001 3020 1631 751

ALPHA BANK IBAN GR66 0140 8400 8400 0233 0000 795


Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email info@babytale.gr και με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.


Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@babytale.gr την απόδειξη της κατάθεσης. Για όλες τις εντολές πληρωμής προς άλλη τράπεζα (διαφορετική τράπεζα από αυτήν που μας κάνετε εσείς κατάθεση), σε Ευρώ ή σε Συνάλλαγμα τα έξοδα επιβαρύνουν τον Πελάτη.


2. Αντικαταβολή:

Τα προϊόντα έρχονται μέσω της courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής συν 4 ευρώ (αξία αντικαταβολής).

Ο τρόπος πληρωμής με μετρητά ισχύει για παραγγελίες έως 49,99€. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για παραγγελίες που αφορούν ή περιλαμβάνουν έπιπλα. Παραγγελίες ειδικών διαστάσεων στα στρώματα χρειάζονται προεξόφληση.

Να γνωρίζετε ότι: εάν επιλέξετε σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή η παράδοση γίνετε αποκλειστικά με courier και όχι με μεταφορική εταιρία. Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο.


3. Χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας:

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. 

* Άτοκες δόσεις μόνο με πιστωτική:

Για αγορές από :

100€ έως και 299,99€    έως και 3 δόσεις

300€ έως και 499,99€    έως και 6 δόσεις

500€ και άνω                   έως και 12 δόσεις


*Το πλάνο δόσεων αφορά για αγορές μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι δόσεις αφορούν συνολική αξία καλαθιού, συμπεριλαμβανομένου και τυχόν χρεώσεων μεταφοράς κλπ.

*Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

*Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας γίνεται ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

*Στη συνολική αξία καλαθιού συμπεριλαμβάνονται, μαζί με τα προϊόντα, όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις όπως χρεώσεις μεταφορικών κτλ.


Να γνωρίζετε ότι:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:Να γνωρίζετε ότι για τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ισχύουν τα εξείς:


Αντικαταβολή: Η παραγγελία εξοφλείται κατά την παραλαβή των προϊόντων. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 4€.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να εκτελεστεί μια παραγγελία με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, είναι ο εκπρόσωπος του τηλεφωνικού κέντρου να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη η παραγγελία δε θα εκτελείτε και θα ακυρώνετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της καταχώρησης.


Κατάθεση: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα σας ενημερώσουμε με email. Τα προϊόντα της παραγγελία σας δεν δεσμεύονται πάρα μόνο όταν γίνει η εξόφληση τους.