Αρχική Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Η ιστορία μας Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια περίπου , όταν η οικογένεια μου άνοιξε το πρώτο της κατάστημα με βρεφικά/παιδικά έπιπλα και άλλα είδη στην Κατερίνη. Το κατάστημα αυτό ήταν η αρχή για μια σπουδαία πορεία στον χώρο του επίπλου και όχι μόνο. Η επιθυμία μου πλέον να συνεχίσω από αυτό που τότε ξεκίνησε η οικογένεια μου, με οδήγησε στην δημιουργία του Babytale.
Η εταιρεία Η εταιρεία Babytale ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο μωρό και την μητέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η χρόνια εμπειρία στον εμπορικό κλάδο καθώς και η αγάπη και το πάθος μας για τα βρεφικά είδη μας οδήγησε στην δημιουργία του Babytale, ενός φυσικού αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος που ήρθε για να πραγματοποιήσει τα όνειρα των μωρών σας αλλά και τα δικά σας. Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα βρεφικών προϊόντων, είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη πριν αλλά και μετά την γέννηση του μωρού σας.

Συγκεκριμένα στο Babytale.gr θα βρείτε όλα τα είδη που θα χρειαστείτε από έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο, στρώματα, είδη διακόσμησης, βρεφικό εξοπλισμό, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια μέχρι και είδη βρεφανάπτυξης, προίκας για το μωρό καθώς και ρουχαλάκια/υποδήματα.
meet_us

Μέλημα μας είναι να προσφέρουμε τόσο σε εσάς όσο και στα καινούργια μέλη της οικογένεια σας, έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο αγάπη και φροντίδα.

Σας καλωσορίζουμε στο Babytale.gr
Έναν παραμυθένιο κόσμο για εσάς και το μωρό σας!